ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Στόχος μας είναι να υπάρχει στα ποτήρια κάθε οικογένειας και επιχείρησης, καθαρό, κρυστάλλινο νερό

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

Προσφέρουμε μελέτη και κοστολόγηση για εγκατάσταση του κατάλληλου συστήματος φίλτρανσης νερού στην επιχείρησή σας μετά από επίσκεψη τεχνικού της εταιρείας μας εντελώς δωρεάν. Κάθε είδος επιχείρησης που χρειάζεται φιλτραρισμένο νερό όπως καφετέριες, εστιατόρια, αρτοποιεία, μικροβιολογικά εργαστήρια, κλινικές, ξενοδοχεία, εργαστήρια παραγωγής τροφίμων κ.α. μπορεί να έχει την επιθυμητή ποιότητα νερού για τις δικές του ανάγκες.

ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Εξειδικευόμαστε στα συστήματα επεξεργασίας νερού των Μονάδων Τεχνητού Νεφρού τόσο στην εγκατάσταση όσο και στην συντήρησή τους. Αυτή την στιγμή συντηρούμε πολλά συστήματα σε Μ.Τ.Ν. σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε πιστοποιημένοι κατά τα διεθνή πρότυπα και διαθέτουμε κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό που είναι στην διάθεση των πελατών 24/7. Πραγματοποιούμε απολυμάνσεις και αποστειρώσεις δικτύων. Επίσης, δραστηριοποιούμαστε και στην παραγωγή υπερκάθαρου νερού για όλους του εργαστηριακούς αναλυτές, με παρουσία σε Βιοχημικά, Ανοσολογικά και Μικροβιολογικά εργαστήρια, δημόσια και ιδιωτικά.

ΟΙΚΙΑΚΗ ΦΙΛΤΡΑΝΣΗ

Στόχος μας είναι η διατήρηση και προστασία της ανθρώπινης υγείας με το να υπάρχει στα ποτήρια κάθε οικογένειας καθαρό και κρυστάλλινο νερό. Γι’ αυτό και σας προσφέρουμε λύσεις για όλες τις παροχές νερού του σπιτιού σας μέσα από πλήρη σειρά ποιοτικών προϊόντων. Επίσης με την 1η παραγγελία σας το προσωπικό μας θα ενημερωθεί για την εκτιμώμενη ποσότητα νερού που πρόκειται να επεξεργαστεί/φιλτραριστεί και ανάλογα με το προϊόν που θα επιλέξετε, θα σας προτείνουμε την κατάλληλη χρονική περίοδο που συνιστάται να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο. Στην συνέχεια θα σας ειδοποιήσουμε 15 ημέρες πριν την προβλεπόμενη ημερομηνία αντικατάστασης.

Η Energy Water προσφέρει τις εξής ολοκληρωμένες
και αξιόπιστες λύσεις:

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΜΩΣΗ
ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΣΗ
ΑΠΙΟΝΙΣΜΟΣ
ΦΙΛΤΡΑ ΑΜΜΟΥ
ΧΛΩΡΙΩΣΗ
ΥΠΕΡΙΩΔΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ
ΑΠΟΧΛΩΡΙΩΣΗ
ΦΙΛΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
ΥΠΕΡΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΩΝ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΝΕΡΟΥ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ HO.RE.CA.
Resize Font
Contrast