Η εταιρεία

Η εταιρεία Energy Water ιδρύθηκε το 2011 και δραστηριοποιείται στον τομέα της επεξεργασίας νερού και στο εμπόριο φίλτρων νερού. Ο βασικός μας στόχος είναι η διατήρηση και αναβάθμιση της ανθρώπινης υγείας μέσω της βελτίωσης της ποιότητας του νερού με συστήματα επεξεργασίας και φίλτρανσης.

Εισάγουμε και διαθέτουμε στην αγορά επιλεγμένα και ποιοτικά προϊόντα από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους κατασκευαστές του χώρου.

Εστιάζουμε στις ανάγκες του κάθε σπιτιού ή επιχείρησης ξεχωριστά. Προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες με σκοπό να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Παρέχουμε συμβουλές για εγκαταστάσεις συστημάτων φίλτρανσης νερού σε κάθε είδος επιχείρησης όπως: Νοσοκομεία, Κλινικές, Μικροβιολογικά εργαστήρια, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφετέριες, Αρτοποιεία, Εργαστήρια παραγωγής τροφίμων κ.α.

Με όπλο την τεχνογνωσία και την διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών μας, επιτυγχάνουμε άμεση εξυπηρέτηση και συνεχή ενημέρωση στον πελάτη. Μέσα από μια πλήρη σειρά προϊόντων στα φίλτρα νερού προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και άψογο service.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΕΡΟΥ

Η εταιρία μας προσφέρει σε όλους τους πελάτες δωρεάν έλεγχο νερού. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να επιλέξετε το κατάλληλο φίλτρο νερού για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Μετά από τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία μπορούμε να παραλάβουμε το δείγμα νερού και να σας στείλουμε τα αποτελέσματα μέσω ταχυδρομείου ή email εντελώς δωρεάν.

80
70
60
50

Αγωγιμότητα (μS/cm)

Ολική σκληρότητα (ppm)

Ολικό χλώριο (mg/l)

PH

Βασικός μας στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας του νερού μέσω συστημάτων επεξεργασίας και φίλτρανσης.

Energy Water

0
ΧΩΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
0
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ
0
ΑΠΟ ΤΟ
Resize Font
Contrast