Εικόνα - Επιχειρηματίας πίνει νερό

Όραμα μας, η προστασία της ανθρώπινης υγείας.
Η διασφάλιση καθαρού πόσιμου νερού, για όλους.

Με αυτή τη φιλοσοφία ξεκινήσαμε το 2011. Στόχος μας, η προώθηση στην Ελληνική και διεθνή αγορά εγγυημένων και αξιόπιστων συστημάτων φίλτρανσης, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής, με την παροχή καθαρού και υγιεινού νερού από τη βρύση, σε κάθε οικιακό η επαγγελματικό χώρο.
Σήμερα η ENERGY WATER είναι μια δυναμική, ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία, βασικός πυλώνας του κλάδου στην Ελλάδα, που εισάγει και διαθέτει στην αγορά επιλεγμένα, ποιοτικά προϊόντα των μεγαλύτερων και πιο αξιόπιστων κατασκευαστών.

Η γνώση του αντικειμένου, οι διεθνείς πιστοποιήσεις, αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη είναι το κλειδί της εξέλιξης και της επιτυχίας μας. Εστιάζοντας στις ανάγκες καθαρού πόσιμου νερού για κάθε σπίτι ή επιχείρηση προσφέρουμε αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα νερού.

Ακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις και εμπλουτίζουμε διαρκώς τη γκάμα των προϊόντων μας, ενώ τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη μας εξασφαλίζουν την ποιότητα και αποτελεσματικότητα της εγκατάστασης. Και όλα αυτά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Στα προϊόντα μας περιλαμβάνονται από μικρά φίλτρα οικιακής χρήσης έως μεγάλα επαγγελματικά συστήματα, για δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους όπως: Νοσοκομεία, Κλινικές, Μικροβιολογικά εργαστήρια, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφετέριες, Αρτοποιεία, Εργαστήρια παραγωγής τροφίμων κ.α. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, Λαγκαδά 335, ενώ για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας διαθέτουμε επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους 900 τ.μ.

Εταιρικό
προφίλ

Η Energy Water, έχει πιστοποιηθεί ως προς τα διεθνή πρότυπα:

Είμαστε πάντα
δίπλα σας!

Το τμήμα πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης είναι πάντα στη διάθεσή σας… γιατί πρώτα και πάνω απ’ όλα επιδιώκουμε την ολοκληρωμένη ικανοποίηση των δικών σας απαιτήσεων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!