Εικόνα - Επιχειρηματίας πίνει νερό

PROTEAS FILTER – ENERGY WATER
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΙΛΤΡΩΝ ΝΕΡΟΥ
Λαγκαδά 335, 56430 Θεσσαλονίκη
ΤΗΛ: 2310 654555
info@energywater.gr
www.energywater.gr

H Energy Water δημιουργήθηκε το 2011 και δραστηριοποιείται στην κατασκευή και στο εμπόριο φίλτρων νερού.

Όραμα μας, η προστασία της ανθρώπινης υγείας.
Η διασφάλιση καθαρού πόσιμου νερού, για όλους.

Με αυτή τη φιλοσοφία ξεκινήσαμε το 2011. Στόχος μας, η προώθηση στην Ελληνική και διεθνή αγορά εγγυημένων και αξιόπιστων φίλτρων νερού, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής, με την παροχή καθαρού και υγιεινού νερού από τη βρύση, σε κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο.
Σήμερα η ENERGY WATER είναι μια δυναμική, ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία, βασικός πυλώνας του κλάδου στην Ελλάδα, που κατασκευάζει, εμπορεύεται και διαθέτει στους καταναλωτές επιλεγμένα και ποιοτικά προϊόντα με το brand Proteas Filter. 

Ακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις και εμπλουτίζουμε διαρκώς τη γκάμα των προϊόντων μας, ενώ τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη μας εξασφαλίζουν την ποιότητα και αποτελεσματικότητα της εγκατάστασης. Και όλα αυτά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Στα προϊόντα μας περιλαμβάνονται από μικρά φίλτρα οικιακής χρήσης έως μεγάλα επαγγελματικά συστήματα, για δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους όπως: Νοσοκομεία, Κλινικές, Μικροβιολογικά εργαστήρια, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφετέριες, Αρτοποιεία, Εργαστήρια παραγωγής τροφίμων κ.α. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, Λαγκαδά 335, ενώ διαθέτουμε επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους 1.200 τ.μ. στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Η Energy Water μέσω της ταχείας ανάπτυξής της με την πάροδο των ετών, ξεκίνησε να κατασκευάζει φίλτρα πολυπροπυλενίου & νήματος, αλλά και το φίλτρο νερού άνω και κάτω πάγκου Proton στις δικές της εγκαταστάσεις.

Υπάρχουν δύο γραμμές παραγωγής. Η πρώτη αφορά στην κατασκευή των φίλτρων πολυπροπυλενίου και νήματος και η δεύτερη την παραγωγή του φίλτρου νερού Proton, ένα καινοτόμο προϊόν καταχωρημένο στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO). Επίσης, υπάρχουν άλλες δύο γραμμές συναρμολόγησης και συσκευασίας. 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Φίλτρα Νερού, Φίλτρα Βρύσης, Φίλτρα Άνω και Κάτω Πάγκου, Φίλτρα Ενεργού Άνθρακα, Φίλτρα Ιζημάτων, Φίλτρα Κεντρικής Παροχής, Φίλτρα Ψυγείου, Κεραμικά Φίλτρα, Λάμπες UV και Αποστείρωση, Μονάδες Αφαλάτωσης Νερού, Απιονισμός, Απομαγγανίωση, Αποσκληρυντές Νερού, Χημικά Πισίνας, Ιοντοεναλλακτικές Ρητίνες, Αλάτι Ταμπλέτα, Αντίστροφη Όσμωση, Βιομηχανικά και Επαγγελματικά Φίλτρα Νερού, Φίλτρα Άμμου, Δοσομετρικές Αντλίες, Μικροβιοστατικά Φίλτρα, Ψύκτες Νερού. 

Εταιρικό
προφίλ

Η Energy Water, έχει πιστοποιηθεί ως προς τα διεθνή πρότυπα:

Είμαστε πάντα
δίπλα σας!

Το τμήμα πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης είναι πάντα στη διάθεσή σας… γιατί πρώτα και πάνω απ’ όλα επιδιώκουμε την ολοκληρωμένη ικανοποίηση των δικών σας απαιτήσεων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!