Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

H Energy Water για ένα καλύτερο μέλλον, για ένα ασφαλέστερο περιβάλλον

Με μία επιτυχημένη πορεία στην Ελληνική αγορά, η Energy Water έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σας παρουσιάζοντας πιστοποιημένα φίλτρα νερού με σεβασμό στο Περιβάλλον και τον Άνθρωπο.

Κατ’ αρχάς, τα φίλτρα νερού της Energy Water κάνουν πράξη αυτό που εγγυάται η εταιρία, τη διασφάλιση της ποιότητας του νερού. Επιπλέον, παρακολουθώντας τις εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο αναφορικά με τις απειλές, που καλείται να αντιμετωπίσει η τεχνολογία σε ό,τι αφορά στην ποιότητα του πόσιμου νερού, η εταιρία εφαρμόζει το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015, την Πιστοποίηση Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015 και την Πιστοποίηση του Παγκόσμιου Οργανισμού NSF.

Η διεθνής παρουσία μιας εταιρίας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δεν έχει προκύψει τυχαία. H Energy Water δραστηριοποιείται στην κατασκευή συστημάτων επεξεργασίας νερού, αλλά και στο εμπόριο φίλτρων νερού με το brand Proteas Filter κερδίζοντας συνεχώς έδαφος στα Βαλκάνια και τη Ν.Α. Ευρώπη, αφού σε αντίθεση με τα απλά φίλτρα, τα φίλτρα νερού Proteas Filter υπερέχουν σε ποιότητα και αξιοπιστία και προσφέρουν καθαρό νερό σε ολόκληρο το σπίτι ή την υποδομή.

Συνεπώς, για το πιο σημαντικό αγαθό του πλανήτη, το νερό, η λύση είναι μία και ακούει στο όνομα Energy Water. Δυστυχώς όμως, υπάρχουν παγκοσμίως δυσεπίλυτες περιβαλλοντικές ανησυχίες και απειλές, για τις οποίες μεμονωμένα δεν μπορεί κανείς να δώσει λύση. Για τον λόγο αυτό, στην Energy Water πιστεύουμε ότι η συλλογική ευαισθητοποίηση και κυρίως η ανάληψη δράσης αποτελεί υποχρέωση καθενός που ζει σε αυτόν τον πλανήτη, με στόχο την προστασία του. Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, η Energy Water ενισχύει κάθε προσπάθεια για έναν καλύτερο κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, η Energy Water συνεισφέρει με διάφορους χορηγικούς τρόπους στην προσπάθεια των ακόλουθων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων:

ΕΛΕΠΑΠ

Το μέλλον είναι τα παιδιά και η Energy Water συμπορεύεται με την δράση της ΕΛΕΠΑΠ διασφαλίζοντας το δικαίωμα που έχει κάθε παιδί με αναπηρία στην θεραπεία και την περίθαλψη.

Actionaid

Η Energy Water έχει προχωρήσει στην ενίσχυση της Actionaid μέσω της δράσης ΓΙΝΕ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης χιλιάδων παιδιών σε φτωχές περιοχές της Ασίας, της Αφρικής ή της Λατινικής Αμερικής.

Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρία

Η Energy Water στηρίζει έμπρακτα το έργο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρίας, αφού όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί που πατάνε και αναπνέουν σε αυτόν τον πλανήτη έχουν ίσα δικαιώματα στη ζωή.

– WWF Ελλάς

Μία από τις πρωτοβουλίες του WWF είναι η διάσωση της απειλούμενης χελώνας της Μεσογείου «Καρέτα – Καρέτα» και των “Δελφινιών”. Η ομάδα της Energy Water συμμετέχει ενεργά στην προστασία των ειδών αυτών.