Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

H Energy Water για ένα καλύτερο μέλλον, για ένα ασφαλέστερο περιβάλλον

Με μία επιτυχημένη πορεία στην Ελληνική αγορά, η Energy Water έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σας παρουσιάζοντας πιστοποιημένα φίλτρα νερού με σεβασμό στο Περιβάλλον και τον Άνθρωπο.

Κατ’ αρχάς, τα φίλτρα νερού της Energy Water κάνουν πράξη αυτό που εγγυάται η εταιρία, τη διασφάλιση της ποιότητας του νερού. Επιπλέον, παρακολουθώντας τις εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο αναφορικά με τις απειλές, που καλείται να αντιμετωπίσει η τεχνολογία σε ό,τι αφορά στην ποιότητα του πόσιμου νερού, η εταιρία εφαρμόζει το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015, την Πιστοποίηση Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015 και την Πιστοποίηση του Παγκόσμιου Οργανισμού NSF.

Η διεθνής παρουσία μιας εταιρίας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δεν έχει προκύψει τυχαία. H Energy Water δραστηριοποιείται στην κατασκευή συστημάτων επεξεργασίας νερού, αλλά και στο εμπόριο φίλτρων νερού με το brand Proteas Filter κερδίζοντας συνεχώς έδαφος στα Βαλκάνια και τη Ν.Α. Ευρώπη, αφού σε αντίθεση με τα απλά φίλτρα, τα φίλτρα νερού Proteas Filter υπερέχουν σε ποιότητα και αξιοπιστία και προσφέρουν καθαρό νερό σε ολόκληρο το σπίτι ή την υποδομή.

Συνεπώς, για το πιο σημαντικό αγαθό του πλανήτη, το νερό, η λύση είναι μία και ακούει στο όνομα Energy Water. Δυστυχώς όμως, υπάρχουν παγκοσμίως δυσεπίλυτες περιβαλλοντικές ανησυχίες και απειλές, για τις οποίες μεμονωμένα δεν μπορεί κανείς να δώσει λύση. Για τον λόγο αυτό, στην Energy Water πιστεύουμε ότι η συλλογική ευαισθητοποίηση και κυρίως η ανάληψη δράσης αποτελεί υποχρέωση καθενός που ζει σε αυτόν τον πλανήτη, με στόχο την προστασία του. Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, η Energy Water ενισχύει κάθε προσπάθεια για έναν καλύτερο κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, η Energy Water συνεισφέρει με διάφορους χορηγικούς τρόπους στην προσπάθεια των ακόλουθων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων:

ΕΛΕΠΑΠ

Το μέλλον είναι τα παιδιά και η Energy Water συμπορεύεται με την δράση της ΕΛΕΠΑΠ διασφαλίζοντας το δικαίωμα που έχει κάθε παιδί με αναπηρία στην θεραπεία και την περίθαλψη.

Actionaid

Η Energy Water έχει προχωρήσει στην ενίσχυση της Actionaid μέσω της δράσης ΓΙΝΕ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης χιλιάδων παιδιών σε φτωχές περιοχές της Ασίας, της Αφρικής ή της Λατινικής Αμερικής.

Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρία

Η Energy Water στηρίζει έμπρακτα το έργο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρίας, αφού όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί που πατάνε και αναπνέουν σε αυτόν τον πλανήτη έχουν ίσα δικαιώματα στη ζωή.

– WWF Ελλάς

Μία από τις πρωτοβουλίες του WWF είναι η διάσωση της απειλούμενης χελώνας της Μεσογείου «Καρέτα – Καρέτα» και των “Δελφινιών”. Η ομάδα της Energy Water συμμετέχει ενεργά στην προστασία των ειδών αυτών.

                                                                                                                                     Tropaverde

Η Energy Water, θέλοντας να ενισχύσει και να προωθήσει το πνεύμα της ανακύκλωσης και της περιβαλλοντικής ευθύνης στους πολίτες του Δήμου Παύλου Μελά, είναι μέλος του προγράμματος “TROPAVERDE“. Το “TROPAVERDE” είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα του Δήμου Παύλου Μελά, στο οποίο οι πολίτες που συμμετέχουν σε αυτή τη δράση, παραδίδουν ανακυκλώσιμα υλικά στα “ειδικά” σημεία του Δήμου και αποκτούν κουπόνια αστεριών. Ο πολίτης συλλέγοντας τα αστέρια μπορεί να τα ανταλλάξει με ανταμοιβές σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του Δήμου. Στην Energy Water, ο πολίτης μπορεί να εξαργυρώσει τα αστέρια που έχει συλλέξει με ένα φίλτρο νερού.

 

 

Η Energy Water έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την προστασία του περιβάλλοντος συμμετέχει στο πρόγραμμα ανακύκλωσης μπαταριών καθώς αποτελεί μέλος της ΑΦΗΣ Α.Ε. και διαθέτει τον ειδικό κάδο συλλογής μπαταριών με τη σήμανση “ΑΦΗΣ”. Επίσης, αποτελώντας μέλος της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε. και όντας εγγεγραμμένη στο Μητρώο Παραγωγών ΗΗΕ, αποδίδει φόρο ανακύκλωσης για κάθε ηλεκτρική συσκευή που διαθέτει προς πώληση. 

Ορφανοτροφείο θηλέων “Η Μέλισσα”                                                                                                                     Δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης “Άγιος Στυλιανός”

 

 

 

 

Η Energy Water, με γνώμονα την κοινωνική στήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη, στηρίζει εμπράκτως το ορφανοτροφείο θηλέων “Η Μέλισσα” και το Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης “Άγιος Στυλιανός”,  τοποθετώντας στο σύνολο τέσσερις θερμοψύκτες νερού με διπλά συστήματα επεξεργασίας νερού κατά το έτος 2022 στο ορφανοτροφείο και κατά το έτος 2023 στο βρεφοκομείο. Η Energy Water θα συνεχίσει να προσφέρει τη στήριξή της  παρέχοντας εφόρου ζωής καθαρό νερό μέσω των άριστων φίλτρων νερού που διαθέτει. 

                                                                                                          ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΘΗΛΕΩΝ “Η ΜΕΛΙΣΣΑ”

                                                                                              ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ”