Φίλτρα νερού για καφετέριες

Φίλτρα νερού για καφετέριεςΗ διήθηση του νερού βελτιώνει δραματικά τη γεύση του καφέ, του εσπρέσο και άλλων ποτών. Επομένως, είναι απαραίτητη για κάθε καφετιέρα ή μηχανή εσπρέσο. Τα φίλτρα νερού για καφετέριες δεν είναι μόνο η βάση για ένα υπέροχο ποτό, αλλά προστατεύουν το νερό και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται.

Τα φίλτρα νερού για καφετέριες παράγουν νερό υψηλής ποιότητας και αφαιρούν το χλώριο, τον μόλυβδο, το αρσενικό και άλλους μολυσματικούς παράγοντες, που επηρεάζουν τις ιδιότητες του νερού. Η αποσκλήρυνση του νερού σε συνδυασμό με τα φίλτρα νερού είναι η ιδανική επιλογή για κάθε καφετέρια.

Η συσσώρευση αλάτων είναι το νούμερο ένα πρόβλημα με τις εμπορικές μηχανές εσπρέσο, που μπορεί να αποφευχθεί εύκολα με την εγκατάσταση ενός αποσκληρυντή νερού και ενός φίλτρου νερού για καφετέριες, διατηρώντας έτσι χαμηλά τα επίπεδα ιζημάτων και διατηρώντας ένα ουδέτερο pH. Ανάλογα με την πηγή, τον ρυθμό ροής και τη χημεία του νερού, ενδέχεται να χρειαστεί ένα πιο προχωρημένο σύστημα φιλτραρίσματος νερού για να επιτευχθεί η βέλτιστη ποιότητα νερού.

 

Φίλτρα νερού για εργαστήρια /  Φίλτρα νερού για κλινικές  Φίλτρα νερού για εστιατόρια / Φίλτρα νερού για καφετέριες / Φίλτρα νερού για ξενοδοχεία / Συστήματα νερού για μονάδες τεχνητού νεφρού / Υπερκαθαρό νερό για εργαστήρια