Φίλτρα νερού για κλινικές

Φίλτρα νερού για κλινικέςΚάθε ιατρική κλινική οφείλει να παρέχει στους ασθενείς της, αλλά και επισκέπτες αυτών, υψίστης ποιότητας εγκαταστάσεις και πρόσβαση σε καθαρό, πόσιμο νερό. Πώς όμως μπορεί να επιτευχθεί η ύψιστη ποιότητα νερού; Με τα ειδικά φίλτρα νερού για κλινικές.

Τα φίλτρα νερού για κλινικές μπορούν να εγκατασταθούν σε κάθε συσκευή νερού μέσω ενός συστήματος αντίστροφης όσμωσης, που παρέχει ασφαλές και καθαρό νερό, όχι μόνο για τον καθαρισμό των ασθενών, αλλά και για ιατρικές πρακτικές.

Στις κλινικές εγκαταστάσεις, η παροχή ποιοτικού νερού επιτηρείται τακτικά με βάση τη χρήση του (υγιεινή, υγειονομική περίθαλψη, κατανάλωση, ιατρική χρήση κ.λπ.), αλλά και το επίπεδο του κινδύνου. Επίσης, η βακτηριακή ποιότητα του νερού παρακολουθείται συνεχώς σε τμήματα υψηλού κινδύνου (μονάδες εγκαύματος, μοσχεύματα, ογκολογία, αιματολογία κ.λπ.).

Τα φίλτρα νερού για κλινικές μειώνουν τις μολυσματικές ουσίες, που βρίσκονται στο νερό των κλινικών, συμπεριλαμβανομένου του μολύβδου, των κύστεων και του χλωρίου, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να υπάρχουν σε κάθε κλινική για την ασφάλεια και υγιεινή των ασθενών της.