Γιατί εμάς...

Ποιότητα και αξιοπιστία

Στην Energy Water επιδιώκουμε την ολική ποιότητα για κάθε πτυχή της δραστηριότητας μας. Επιδιώκουμε σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών μας να μας διακρίνει η συνέπεια, η ειλικρίνεια, η αξιοπιστία. Είμαστε βέβαιοι, πως μόνο έτσι κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας και αυξάνουμε το αμοιβαίο όφελος.

Έμπειρο και εξειδικευμένο
ανθρώπινο δυναμικό

Διαθέτουμε μια δυνατή ομάδα από ανθρώπους με επαγγελματικό ήθος, που σέβονται τον πελάτη και αντιλαμβάνονται την αγορά και τους στόχους της. Αυτή η δυνατή ομάδα είναι η βάση της δικής μας εξέλιξης. Τα εξειδικευμένα και ειδικά καταρτισμένα στελέχη μας, που με όπλο την τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό και τη διαρκή βελτίωση, δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό τους, για να προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση και συνεχή ενημέρωση.

Δυναμική και εξειδίκευση

Με άρτια οργάνωση και διαρκή εκπαίδευση παραμένουμε στην πρώτη γραμμή του κλάδου μας. Η γνώση και η εμπειρία μας σε θέματα πόσιμου νερού, η συνεχής ενημέρωση σε όλους τους τομείς και η σταθερή παρακολούθηση των εξελίξεων σε διεθνές επίπεδο, είναι η εγγύηση για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας. Επιδιώκουμε για να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη επιτυχία στις ανάγκες της αγοράς και να αναπτύξουμε συνεργασίες, που αντέχουν στο χρόνο.

Σεβασμός στον άνθρωπο
και το περιβάλλον

Άξονα της εταιρικής μας φιλοσοφίας αποτελεί ο σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Τα συστήματα φίλτρανσης της ENERGY WATER διακρίνονται, για την εξαιρετική ποιότητα (πιστοποιήσεις όπως WRAS, NSF, Ευρωπαϊκών προτύπων) και το σύγχρονο σχεδιασμό τους. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον και διασφαλίζουν την καθαρότητα του νερού για οποιαδήποτε παροχή.

Πιστοποιημένα προϊόντα

Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά, που αποδεικνύουν την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Ειδικότερα, η εταιρία έχει αναπτύξει και εφαρμόζει το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015, την Πιστοποίηση Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015 και την Πιστοποίηση του Παγκόσμιου Οργανισμού NSF.

Home_Pistopoiiseis_Iso_9001Tuv
Home_Pistopoiiseis_Iso_14001Tuv
Home_Pistopoiiseis_Iso_NSF9001Tuv

Συνεχής υποστήριξη

Στην Energy Water η συνεργασία μας περιλαμβάνει τη αποτελεσματική υποστήριξη των πελατών μας, τόσο σε θέματα τεχνογνωσίας όσο και after sales service. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας με χαμόγελο, για να αποδείξουμε πως πρώτο μας μέλημα είναι η δική σας εξυπηρέτηση.

Διεθνής παρουσία

Με στρατηγική στόχευση προς τις διεθνείς αγορές επεκτείνουμε τις συνεργασίες μας με πελάτες αλλά και προμηθευτές του εξωτερικού. Ήδη η Energy Water δραστηριοποιείται στην κατασκευή συστημάτων επεξεργασίας νερού και στο εμπόριο φίλτρων νερού στις χώρες: Κύπρος, Ρουμανία, Κόσοβο, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Αλβανία.

new map gr

Δωρεάν
έλεγχος
νερού

Μετά από τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία μπορούμε να παραλάβουμε το δείγμα νερού και να σας στείλουμε τα αποτελέσματα μέσω ταχυδρομείου ή email εντελώς δωρεάν.

0
Αγωγιμότητα
(μS/cm)
0
Ολική σκληρότητα
(ºf/ºd)
0.0
Ελεύθερο χλώριο
(mg/l)
0.0
pH

Είμαστε πάντα
δίπλα σας!

Το τμήμα πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης είναι πάντα στη διάθεσή σας… γιατί πρώτα και πάνω απ’ όλα επιδιώκουμε την ολοκληρωμένη ικανοποίηση των δικών σας απαιτήσεων.

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!

Οικονομικά στοιχεία

Χρήση 2018

Χρήση 2019

Χρήση 2020