Η συμμετοχή της Energy Water – Proteas Filter στην έκθεση AQUATECH AMSTERDAM 2023

Η Energy Water ανακοινώνει με ιδιαίτερη τιμή τη συμμετοχή της για πρώτη φορά στην έκθεση Aquatech Amsterdam 2023, η οποία είναι μια από τις κορυφαίες εκθέσεις στον κλάδο των οικιακών και επαγγελματικών φίλτρων νερού.

Τα προϊόντα που εκθέσαμε ήταν τα φίλτρα πολυπροπυλενίου, νήματος, το φίλτρο άνω και κάτω πάγκου Proton αλλά και το νέο φίλτρο εμπλουτισμού ιχνοστοιχείων που θα κυκλοφορήσει στην αγορά το προσεχές διάστημα και το οποίο παράγεται στις εγκαταστάσεις μας. Επίσης, παρουσιάστηκε η νέα συσκευασία που περιέχει όλα τα ανταλλακτικά φίλτρα της Α.Ο. σε ένα κουτί, το οποίο προσφέρει μια ωραία αισθητική στο ράφι ενός καταστήματος αλλά παρέχεται και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.
 
Μας επισκέφθηκαν επαγγελματίες του κλάδου από πολλές χώρες και επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ποιοτικά φίλτρα νερού που κατασκευάζονται στην Ευρώπη καθώς και για το brand Proteas Filter.
 
Η Energy Water, έχει σαν στόχο να ενισχύσει το brand Proteas Filter στον κλάδο των οικιακών και επαγγελματικών φίλτρων νερού καθώς και να επεκταθεί σε νέες αγορές ως κατασκευάστρια πλέον εταιρεία.
 

Σχετικά Άρθρα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!