Τα 3 κορυφαία φίλτρα νερού για το σπίτι σας

Τα 3 κορυφαία φίλτρα νερού για το σπίτι σας

Όλοι θέλουμε το πόσιμο νερό του σπιτιού μας να είναι πεντακάθαρο! Ο πιο αποτελεσματικός, ασφαλής και οικονομικός τρόπος για να το πετύχουμε αυτό δεν είναι άλλος από την τοποθέτηση του κατάλληλου φίλτρου νερού που ανταποκρίνεται στην περίπτωσή μας!

Δεδομένου ότι το νερό υφίσταται χλωρίωση, για να καθαριστεί από παθογόνους μικροοργανισμούς, πρέπει με τη σειρά μας να φροντίσουμε για την αποχλωρίωσή του πριν φτάσει στο ποτήρι μας. Με τη σωστή φίλτρανση, το πόσιμο νερό καθαρίζεται αποτελεσματικά από μέταλλα, χώματα και βακτήρια που μπορεί να περιέχει, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα αλλά και απομακρύνοντας δυσάρεστες οσμές.

Ποιο φίλτρο νερού να διαλέξω για το σπίτι μου; Οι experts της ENERGY WATER απαντούν!

Τα φίλτρα νερού PROTEAS FILTER είναι η κορυφαία επιλογή για το σπίτι σας. Χάρη στην εξαιρετικής τους κατασκευή προσφέρουν κρυστάλλινο νερό άριστης ποιότητας, μέσα από μια ευρεία ποικιλία σε διαφορετικούς τύπους που καλύπτουν κάθε περίπτωση.

Μια safe επιλογή αποτελούν τα φίλτρα νερού βρύσης, που τοποθετούνται απευθείας πάνω στη βρύση της κουζίνας. Σε αυτή την κατηγορία, το φίλτρο βρύσης χρωμέ PROTEAS είναι μια πολύ εύκολη και οικονομική λύση για να βελτιώσετε την ποιότητα και τη γεύση του νερού, καθαρίζοντάς το από χλώριο και ιζήματα. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι συμβατό με τις περισσότερες βρύσες της αγοράς ενώ στη συσκευασία παρέχεται και το ανταλλακτικό πρώτης χρήσης.

Από κει και πέρα, τα φίλτρα νερού άνω πάγκου είναι εξαιρετικά δημοφιλή και πρακτικά για οικιακή χρήση. Ενσωματώνονται μέσα σε ανεξάρτητη συσκευή με βρυσάκι, το οποίο τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας και συνδέεται με σωληνάκι με τη βρύση σας. Η ENERGY WATER προτείνει το κορυφαίο μονό φίλτρο PROTEAS άνω πάγκου inox, το οποίο είναι συμβατό με τα φυσίγγια φίλτρου νερού 10″. Διαθέτει ειδικό αντάπτορα για να επιλέγετε εύκολα φιλτραρισμένο ή αφιλτράριστο νερό. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται κλειδί για το άνοιγμα και την αντικατάσταση του φίλτρου. Πρόκειται για μια διαδικασία που μπορείτε να κάνετε εύκολα μόνοι σας μια φορά τον χρόνο.

Σε περίπτωση που δεν έχετε χώρο πάνω στον πάγκο της κουζίνας, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα φίλτρο νερού κάτω πάγκου. Κάθε φορά που θα ανοίγετε τη βρύση στο κρύο, το νερό θα τρέχει καθαρό και υγιεινό στο ποτήρι σας! Η διπλή, πλαστική συσκευή φίλτρανσης δύο μερών PROTEAS FILTER είναι κατάλληλη για τοποθέτηση κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Διατίθεται σε λευκό χρώμα και δέχεται ανταλλακτικά μεγέθους 10″ x 2,5″. Η συσκευασία περιλαμβάνει βάση στήριξης και κλειδί. Εάν δυσκολεύεστε στην εγκατάσταση του φίλτρου, επικοινωνήστε με έναν τεχνικό.

 

Σχετικά Άρθρα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!